19504
Book
In basket
(Zdrowa Kuchnia)
To kolejna z serii znakomita książka, która pokazuje, że na parze można przygotować wszystkie warzywa, większość mięs, doskonale wychodzą ryby i owoce morza, a także jajka, omlety, kasze i ryż. Bardzo smaczne są również pierogi i kluski drożdżowe, które można w dowolny sposób nadziewać. Ogromną zaletą gotowania na parze jest również to, że potrawy przygotowuje się w zasadzie bez soli i tłuszczu, co sprawia, że są lekkostrawne, niskokaloryczne i polecane dla wszystkich, od małych dzieci po seniorów i osoby będące na diecie.
Availability:
Wypozyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Nazwa autorki na stronie 10.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again